Už nevíte, čím uspokojit mlsný jazýček Vašeho partnera? Pak pro Vás máme přímo perfektní recept! Jihočeský recept na výbornou Vepřovou krkovici na pivu a jablkách!

Dnes přinášíme recept, který si zamiluje především Vaše drahá polovička! Chcete-li tedy svému muži přichystat večer překvapení, tato večeře ho jisto jistě nezklame. Vždyť základem celého receptu je maso a pivo!

Máte doma partnera/manžela, jehož jazýček je vskutku rozmlsaný? Aby taky ne, vždyť se jedná o chlapa. My však víme jak na ně. Celé kouzlo spočívá v jedné základní surovině, MASO!

Abychom Vaše životní lásky potěšili ještě více, než jenom masovým pokrmem, zvolili jsme pro Vás dnes recept přímo z Jihočeské kuchyně!

Garantujeme Vám, že tato výborná Vepřová krkovice na pivu a jablkách Vaši lásku jisto jistě potěší! Vždyť je tam přeci pivo! A existuje snad lepší kombinace než maso a pivo?

Co budete potřebovat?

  • 4 plátky vepřové krkovice
  • 2 jablka
  • 2 žluté cibule
  • 3 PL slunečnicového oleje
  • 500 ml piva
  • sůl a pepř dle chuti
  • rozmarýn

Jak na to?

  1. Nejprve je třeba si připravit plátky vepřové krkovice. Stačí je jen osolit a opepřit dle Vaší chuti.
  2. Následně si v pánvi rozehřejte 2 lžíce olivového oleje a dozlatova na nich osmažte plátky krkovice z obou stran.
  3. I s výpekem následně maso přesuňte do pekáče a zasypte ho plátky jablek a cibule.
  4. Poté stačí už jen dokořenit snítkou rozmarýnu a podlít pivem.
  5. Pekáč umístěte do předem vyhřáté trouby na 190 stupňů.
  6. Prvních 20 minut pečte maso zakryté alobalem.
  7. Dalších 30 minut maso dopečte už bez alobalu.

Tip!

Doporučujeme podávat s vychlazeným pivem!

Dobrou chuť přejeme!

pintaram.com

[fbcomments]