Americký doktor odhalil recept na nejmocnější přírodní antibiotika, která odstraní jakoukoliv infekci v těle!

Rádi byste univerzální přírodní lék proti všem nemocem? Pak vyzkoušejte tuto úžasnou domácí tinkturu, s níž přišel známý americký odborník a lékař Dr. Richard Schultz. Jde o zázrak z přírodní lékárny!

Slavný doktor Richard Shultz Vám dnes ukáže, jak si připravit doma tento mocný recept, který nazývá Super Tonikum. Říká tomu tak, protože tento „lék“ může být použit pro léčbu mnoha různých zdravotních stavů a ​​problémů.

Tinktury jsou jednou z nejlepších přírodních léčivých přípravků, především proto, že používají nejmocnější složky a zachovávají nejsilnější výhody všech rostlin. Dovolte mi to říci velmi jednoduše – tinktury absorbují veškerou dobrotu z bylin. Na druhou stranu jsou také velmi silnými domácími léky a měli byste být opatrní, když je používáte.

Obvykle, pokud chcete vytvořit tinkturu, je třeba použít 80% alkohol. Ale měli byste také vědět, že můžete použít i jablečný ocet, pokud se chcete vyhnout alkoholu. Tonikum je něco, co má vydržet dlouho, a postupně a účinně posilovat a budovat obranný systém. Jablečný ocet je perfektní ingrediencí, pokud chcete vytvořit tonikovou tinkturu, zejména pak proto, že je zpravidla 100% netoxický a má mnoho zdravotních výhod!

  • Pomáhá alkalizovat lidské tělo.
  • Pomáhá trávicímu traktu! Je-li jablečný ocet organický a nefiltrovaný, obsahuje symbiotickou kolonii bakterií a kvasinek, což je úžasné probiotikum.
  • Kyselina octová  je silnou antimikrobiální látkou, u níž se prokázalo, že snižuje hladinu cholesterolu a pomáhá regulovat množství cukru v krvi.
  • Kyselina jablečná má protiplísňové, antibakteriální a antivirové vlastnosti a také podporuje produkci energie, která zvyšuje duševní a svalové funkce.
  • Posiluje imunitní systém.

Jak jsme již zmínili, známý doktor Richard Schulze nazývá tento lék Super Tonikum. Dr. Shultz doporučuje používat organické přísady, nebo si je přednostně vypěstovat. Vzhledem k tomu, že z nich budete extrahovat léčivé vlastnosti, to znamená, že potřebujete nejvyšší kvalitu. Tento recept je velmi jednoduchý a snadný. Jediné, co musíte udělat, je postupovat dle jednoduchých kroků!

Co budete potřebovat?

  • [hana-code-insert name=’reklama-clanek-prvni‘ /]čerstvé Habanero papričky (nebo např. kájenský pepř)
  • stroužek česneku
  • cibuli
  • kořen zázvoru
  • křen
  • jablečný ocet

Jak na to?

Tento výkonný recept je vyroben jako většina ostatních tinktur.

  1. Nejprve je třeba dát všechny bylinky do skleněné nádoby a potom je zalít jablečným octem.
  2. Poté je třeba oloupat a nakrájet zeleninu na malé kousky a přidat je do skleněné nádoby.
  3. Celou směs opět zalijte jablečným octem tak, aby množství octu bylo cca 2 cm nad všemi bylinkami a zeleninou.
  4. Nyní musíte nádobu důkladně zavřít a protřepat, aby se vše krásně promísilo.
  5. Pokud je to nutné, můžete přidat další ocet.
  6. Směs můžete nechat odpočinout celé týdny, nebo ji můžete denně protřepat, což je doporučeno.

[hana-code-insert name=’reklama-clanek‘ /]Co teď?

Nyní musíte tinkturu přecedit. Budete potřebovat volně tkaný kus látky, jako je plátno, nebo nějaké látkové kapesníky, velkou mísu a cedník, který se vejde do misky. Pokud nemáte tyto nástroje, můžete umístit hadr přes otvor sklenice a přecedit. Obvykle tak ale ztratíte mnoho tekutiny, což je nemilé.

  1. Umístěte cedník do misky a na cedník příslušnou látku (plátno).
  2. Nalijte obsah nádoby do tohoto filtru.
  3. Vezměte plochý předmět jako např. talíř a přitlačte na směs, abyste vytlačili veškerou šťávu.

Tonikum můžete nalít do malého džbánku, nebo si můžete vypláchnout Vaši velkou nádobu a tonikum přelít zpět.

Co se doporučuje?

Existují přímo „tonikové“ lahve z jantarového skla, které se doporučují pro uložení tinktury, protože snižují riziko jejího poškození.

Jak uchovávat?

Uchovávat byste měli na temném a chladném místě. Přeceděné pozůstatky můžete zamrazit a přidat je následně do polévek či jiných pokrmů.

Jak správně dávkovat?

Jakmile je tonikum připravené, můžete začít užívat denně, nebo dle potřeby na podporu trávení, imunitního systému a jiných onemocnění.

Nezapomeňte, že jste extrahovali opravdu mocné a silně kořeněné byliny, takže i podle toho bude tinktura chutnat. Do tinktury můžete přidat trochu syrového medu, což výraznou chuť tinktury může pro mnohé zjemnit. Ujistěte se, že pijete hodně vody po celý den!

Jeden malý hrnek (20-30 ml) by měl být více než dost. Nicméně, pokud bojujete proti infekci, nebo nachlazení, můžete dávku zvětšit až na 5-6 panáků denně.

Pamatujte si, že jde o velmi silnou tinkturu! Ujistěte se, že dodržujete všechny pokyny a garantujeme Vám, že budete ohromeni výsledky! Tento domácí recept zvýší Váš imunitní systém a osvěží celé Vaše tělo.

Díky za přečtení, a pokud se Vám článek líbil, nezapomeňte se o něj podělit se svými přáteli a rodinou :-)!

naturalhealingmagazine.com

Vstoupit do diskuze